Winkelmand

Bevat 0 producten
Totaal: € 0

Zoeken


Veelgestelde vragen menu

Bekijk de vragen over:

Overzicht van veelgestelde vragen

Bekijk hier de meestgestelde vragen binnen het door u gekozen onderwerp. Andere onderwerpen kunt u in de linkerkolom kiezen.

Betaling

 1. Hoe werkt Ideal?
  iDeal is een betaalmogelijkheid om de gevraagde betaling direct online vanuit uw internetbankieromgeving te voldoen. U rondt de betaling dus helemaal af zoals u dit gewend te doen via internetbankieren en u weet zeker dat het vertrouwd en veilig is. Op dit moment wordt iDEAL aangeboden door ABN AMRO, Postbank, SNS bank en Rabobank.
 2. Hoe ontvang ik mijn rekening?
  Indien u vooruit betaald ontvangt u de faktuur via de mail. Bij levering via Ideal en op rekening sturen wij de rekening apart per post naar het Factuuradres.
 3. Wat is mijn bestedingsruimte?
  Iedere nieuwe account zal door ons worden gecontroleerd op kredietwaardigheid. Wij houden ons strikt aan het advies van de creditcheck. Het maximale orderbedrag op rekening bedraagt voor particulieren € 300,= incl BTW en € 500,= voor bedrijven. Indien u zich als bedrijf aanmeldt om op rekening te kopen raadplegen wij D&B voor de kredietwetwaardigheid van bedrijven. Voor particulieren raadplegen wij Risk solutions voor de kredietwaardigheid. Wanneer er herhaaldelijk bij ons gekocht wordt gaan wij een relatie met elkaar aan. In overleg kan de kredietlimiet opgeschroefd worden. Voor vragen kunt u ons altijd telefonisch bereiken op nummer 0224-541855.
 4. Wat zijn uw rekeninggegevens?
  Rekeningnummer 97.02.61.373 tnv van Toolworld BV te Winkel. Internationale bankcodes: IBAN nummer: NL55ABNA0970261373, BIC code: ABNANL2A.